Avís legal

AVÍS LEGAL

1. Dades d’identificació

Vostè està visitant la pàgina web www.cinegeticat.cat titularitat de CINEGETICAT. Gestió, caça i equilibri, SL (en endavant L’EMPRESA).

Domicili Social: Avinguda de la Pau, 2 08261 Cardona (Barcelona)

Telèfon: 654 16 36 65

Correu electrònic: cinegeticat@cinegeticat.cat

CIF: B – 66232042

Dades mercantils: Societat limitada, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 44.228, Llibre 45.0252 Full 0098.

2 . Acceptació de l’Usuari

Aquest Avís Legal regula l’accés i utilització de la pàgina web www.cinegeticat.cat ( d’ara endavant la “Web “) que L’EMPRESA posa a disposició dels usuaris d’Internet. S’entén per usuari la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats de la web.

L’accés i navegació d’un usuari per la web implica l’acceptació sense reserves del present Avís Legal.

L’EMPRESA pot oferir a través de la pàgina web serveis que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies sobre les quals s’informarà a l’usuari en cada cas concret .

3 . Utilització de la web

3.1 . L’usuari es compromet a utilitzar el web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei , el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera l’Usuari s’obliga a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d’ell amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut del present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis o impedir un normal gaudi del Web per altres Usuaris.

3.2 . L’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o , de qualsevol altra forma, fer malbé les dades, programes o documents electrònics i altres que es trobin a la web.

3.3 . L’usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al servei d’accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals L’EMPRESA presta el servei, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes o serveis.

3.4 . L’usuari es compromet a no introduir programes , virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de L’EMPRESA o de tercers.

3.5 . L’usuari es compromet a no obtenir informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i /o imatge, fotografies, enregistraments, programari i en general, qualsevol classe de material accessible a través del web o dels serveis oferts en el mateix.

3.6 . S’entén que l’accés o utilització de la Web per part de l’usuari implica l’acceptació per aquest de l’Avís Legal que L’EMPRESA tingui publicades en el moment de l’accés, les quals estaran sempre disponibles per als usuaris.

3.7 . L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com per exemple els comentaris, fòrum d’opinió o pàgines obertes al lector ) que L’EMPRESA ofereix a la seva seu web i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic – il·legal, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans.

4 . Accés a la Web i Contrasenyes

4.1 . L’accés a la web per part dels usuaris té caràcter lliure i gratuït. Alguns dels serveis i continguts oferts per L’EMPRESA poden trobar-se subjectes a contractació prèvia del servei i al pagament d’una quantitat de diners en la forma que es determini en les Condicions Generals de Contractació, en el que es posaran a la seva disposició de forma clara.

4.2 . Quan sigui necessari que l’usuari es registri o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis, la recollida i el tractament de les dades personals dels usuaris serà d’aplicació el que disposa l’apartat 9 d’aquest Avís Legal, així com el disposen les Condicions de Registre.

4.3 . Queda prohibida la contractació de productes o serveis a través del web per part de menors d’edat, havent obtingut degudament i amb anterioritat el consentiment dels seus pares, tutors o representants legals, els quals seran considerats com responsables dels actes duts a terme els menors al seu càrrec.

4.4 . Si per a la utilització d’un servei a la web, l’usuari ha de procedir al seu registre, aquest serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Si com a conseqüència del registre, es dotarà l’usuari d’una contrasenya, aquest es compromet a fer un ús diligent i a mantenir en secret la contrasenya per accedir a aquests serveis. Els usuaris són responsables de l’adequada custòdia i confidencialitat de qualsevol identificador i/o contrasenya que li hagin estat subministrats per L’EMPRESA i es comprometen a no cedir el seu ús a tercers, ja sigui temporal o permanent, ni a permetre el seu accés a persones alienes. Serà responsabilitat de l’usuari la utilització dels serveis per qualsevol tercer il·legítim que utilitzi a aquest efecte una contrasenya a causa d’una utilització no diligent o de la pèrdua de la mateixa per l’usuari.

4.5 . L’usuari està obligat a notificar de forma immediata a L’EMPRESA qualsevol fet que permeti l’ús indegut dels identificadors i/o contrasenyes, com ara el robatori, pèrdua, o l’accés no autoritzat dels mateixos, per tal de procedir a la seva immediata cancel·lació . Mentre no es comuniquin aquests fets, L’EMPRESA quedarà eximida de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l’ús indegut dels identificadors i/o contrasenyes per tercers no autoritzats .

5 . Modificació de les condicions de l’Avís Legal

L’EMPRESA es reserva expressament el dret a modificar el present Avís Legal. L’usuari reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar la web i el present Avís Legal.

6 . Limitació de garanties i responsabilitats

6.1 . L’EMPRESA es compromet a realitzar els seus millors esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer a la web. En qualsevol cas, L’EMPRESA estarà exempta de qualsevol responsabilitat derivada d’eventuals errors en els continguts que poguessin aparèixer a la web, sempre que no li siguin imputables.

6.2 . L’EMPRESA no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivat per causes alienes a L’EMPRESA, de retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de L’EMPRESA.

7 . Propietat Intel·lectual i Industrial. Tots els drets reservats .

7.1 . Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del web www.cinegeticat.cat i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, software) pertanyen, com a autor d’obra col·lectiva o com a cessionària, a L’ EMPRESA o , si escau, a terceres persones.

7.2 . Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de L’EMPRESA. L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat industrial i intel·lectual titularitat de L’EMPRESA i de tercers.

7.3 . A l’efecte del que preveu l’article 32.1 del Text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, L’EMPRESA s’oposa expressament a la utilització de qualsevol contingut d’aquesta web amb la finalitat de realitzar ressenyes o revistes de premsa amb fins comercials ( press- clipping ) sense comptar amb la prèvia autorització de L’EMPRESA .

7.4 . L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

7.5 . L’EMPRESA pot proporcionar l’accés a tot tipus d’informacions, serveis, programes o dades a Internet que poden pertànyer a terceres persones, en aquest cas, L’EMPRESA no es fa responsable d’aquests continguts ni de quantes reclamacions puguin derivar de la qualitat, fiabilitat, exactitud o correcció dels mateixos.

8 . Enllaços de tercers

8.1 . En el supòsit que en la web es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet , L’EMPRESA no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas L’EMPRESA assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap dels hipervincles o altres llocs d’Internet.

8.2 . Aquests enllaços es proporcionen únicament per informar a l’Usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema concret, i la inclusió d’un enllaç no implica l’aprovació de la pàgina web enllaçada per part de L’EMPRESA.

8.3 . L’EMPRESA tan sols autoritza mencions als seus continguts en altres seus web, amb el tractament que aquestes considerin sempre que sigui respectuós , compleixi la legislació vigent i en cap cas reprodueixin , sense la deguda autorització , els continguts de L’EMPRESA .

9 . Protecció de Dades Personals

9.1 . L’EMPRESA adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la protecció de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, atès l’estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tot això, d’acord amb el que estableix la legislació espanyola de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

9.2 . L’usuari podrà remetre a L’EMPRESA les seves dades de caràcter personal a través dels diferents formularis que a aquest efecte apareixen a la web. Aquests formularis incorporen un text legal en matèria de protecció de dades personals que dóna compliment a les exigències establides en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i en el seu Reglament de Desenvolupament, aprovat per el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.

9.3 . Preguem llegeixi atentament els textos legals abans de facilitar les seves dades de caràcter personal.

10 . Llei i jurisdicció

Totes les qüestions que se suscitin entre L’EMPRESA i l’usuari relatives a la interpretació, compliment i validesa del present Avís Legal es regiran per les seves pròpies clàusules i, en el que en aquells temes no previstos, d’acord amb la legislació espanyola, sotmetent expressament les parts a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals del domicili de L’EMPRESA.

11. Galetes (cookies)

Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir-vos un millor servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l’usuari accepta l’ús que fem de les ‘cookies’. No obstant, l’usuari té l’opció d’impedir la generació de ‘cookies’ i eliminar-les mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu navegador. En cas de bloquejar l’ús de ‘cookies’ al seu navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

D’altra banda, les galetes (cookies) s’utilitzen únicament amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen informació rellevant als responsables del portal per millorar el servei als usuaris.