Compartint la il·lusió

28 juny, 2018

Juan Manuel Mitjans Basa – Gredos – 28/06/2018

Acampada familiar a Gredos

L’esperit de Culminum Amicus és el de transmete i fomentar la passió per la caça de muntanya, que es defineix en esforç, soledat i silenci.

Gràcies a D. Ignacio Ruiz Gallardón, president de la Confraria Culminum Magister, que ens va convidar a la seva meravellosa casa, vam poder gaudir de dos magnífics dies de muntanya i caça amb un grup de nens i no tan nens, per tal de sembrar aquest esperit, i que des de joves comencin a estimar la caça des dels cims.

Vam ser 9 pares i 7 nens, vam pujar les penyes i vam baixar les goles de Gredos. Vam gaudir ensenyant com caminar, com fer servir el bastó, com col·locar el telescopi, o com localitzar les cabres salvatges, tot i que de vegades els més petits ens sorprenien veient-les abans que nosaltres. Vam aconseguir abatre una vellíssima cabra salvatge, que no portava cap cabrit aquest any, donant exemple de gestió als nois, de la qual vam poder aprofitar la carn per menjar.

Vam finalitzar l’acampada amb una foguera per compartir les anècdotes del dia, i xerrar sobre destinacions llunyanes, tot en un gran ambient d’amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.