Ja s’ha publicat l’Ordre de Vedes 2018 – 2019

7 abril, 2018

RA – Manresa – 07/04/2018

Avui ha sortit publicada la Resolució 4 d’abril de 2018, per la qual es fixen les espècies objecte d’aprofitament cinegètic, els períodes hàbils de caça i les vedes especials per a la temporada 2018-2019 en tot el territori de Catalunya.

La Resolució arriba amb especial retard, de fet, els últims anys ja es publicava a pocs dies des de l’inici de temporada de caça del cabirol, però aquest any, malgrat s’esperava que la demora es reduís, els caçadors han mantingut el neguit fins que n’han vist la llum a tan sols un dia de l’obertura de cacera del cabirol.

BONA TEMPORADA A TOTHOM, seguretat, salut i caça!

Adjuntem quadres resums:

Quadre resum previsions singulars

Quadre resum Mitja Veda

Quadre resum caça major

Quadre resum caça menor

 

 

 

 

 

 

Adjunt teniu la Resolució
BOE-OrdreVedes18-19Cinegeticat

 

4 pensaments a “Ja s’ha publicat l’Ordre de Vedes 2018 – 2019”

  1. Quina vergonya! No us fa llàstima matar animals? Si es per control de població hi han altres maneres… Si continueu així es que no sou tant llunyans al catetos espanyolitos! M’agradaria viure en un lloc on el respecte i el amor a la vida sigui part de la cultura. Pot ser us podriau fer un plantejament de un nou model de control de animals. no?

  2. Alba ets vegana? Suposu que si per al teu comentari. Nomes comentar-te una cosa, al meu pare es caçador i totes les peces que caça van a la cassola o en faig menjar barf pels gossos. Prefereixo que la carn que arriba a casa sigui narural i arribi amb esforç que no pas conills, gallines etc que estan amb granges m i estan apilotonats i malvivin.

  3. Jo tambe crec que la caça es una barbaritat. Tinc una casa a la muntaya i m’estic plantejant no pujar durant l”època de caça. M’agrada la natura i els animals que en formen part. No puc entendre que algú gaudeixi matant. Espero que algun dia s’aprovi la Llei Cero i s’acabi amb tot això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.