Subscripció

CINEGETICAT és una revista de proximitat, escrita en català, amb continguts adaptats a la realitat de la caça de Catalunya. S’hi publicaran articles tècnics, divulgatius i d’opinió sobre gestió de caça, caça major i menor, modalitats de caça, armes i municions, legislació i seguretat, món veterinari, apartat gastronòmic, entrevistes a societats de caçadors i caçadors, mercat de segona mà,… una ambiciosa aposta cap a la divulgació de les tasques del col·lectiu caçador com a gestor de fauna salvatge, cap a la tecnificació del col·lectiu i cap a la personalització d’un espai editorial propi que cobreixi les necessitats del col·lectiu caçador català, vinculat més a una caça social que és sensiblement diferent al tipus de caça que es practica en altres llocs.

CINEGETICAT compta amb una àmplia xarxa de col·laboradors de gran recorregut! Especialistes en tir amb arc, en balística, en gestió de fauna, guardes de reserva, tècnics de l’administració de la Generalitat de Catalunya, especialistes en gossos de rastre i un llarg etcètera.  Segur que no et deixarà indiferent!!!

CINEGETICAT vol ser un referent de la caça a Catalunya i un punt de trobada pel col·lectiu caçador.

Només per 40 € ANUALS (IVA inclòs), podràs gaudir de 6 exemplars (1 cada dos mesos). No te’n penediràs!

Per subscriure’t has d’omplir el següent formulari i escollir una de les dues formes de pagament disponibles. Un cop verificada la realització del pagament, seràs donat d’alta com a subscriptor i tindràs accés a l’apartat “documentació” i “revista” de la web www.cinegeticat.cat i rebràs la revista en paper a casa teva.

 
 
D’acord amb la Llei  Orgànica 15/1999 del 13 de Desembre de Protecció de Dades de caràcter Personal, li comuniquem que les seves dades s’inclouran en un fitxer informatitzat titularitat de CINEGETICAT.  Gestió, caça i equilibri, S.L.  amb domicili social a Av. De la Pau, 2 de Cardona. També se li informa que té dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades comunicant-ho a la direcció cinegeticat@cinegeticat.cat

Accepto les condicions