Actualitat

12 senglars abatuts a la Cacera de les Dones

cacera dones 2019

Xavier Sala – Ogassa – 30/09/2019

La Colla el Pirineu de Sant Joan de les Abadesses, va acollir la 17a edició de la Cacera de les Dones i ho va fer seguint l’essència de les darreres edicions i deixant el llistó ben alt pel que fa a l’organització i preparació de tota la jornada.

Paisatges de caça

Envoltats d’un entorn de postal, ple de vida i amb una alta densitat de cabirols i senglars, entre prats, roures, fajos, avellaners, freixes,… i esquelets de boixos atacats per l’eruga del boix (Cydalima perspectalis), una cinquantena de caçadors, entre els quals hi havia 33 dones caçadores, van poder gaudir d’un espectacle cinegètic d’alçada, on els gossos, tots ells de rastre, van oferir empaits des de l’inici de la cacera fins al final. Música celestial que ressonava per tot arreu i que va fer moure un munt de senglars per tota la cacera.

La satisfacció de l’impulsora de la cacera, Rosa Bota.

La impulsora de l’esdeveniment, la caçadora Rosa Bota, es va mostrar molt satisfeta de l’ambient i el caliu que s’ha anat consolidant en aquest esdeveniment, que cada cop té més seguidors i amics. Enguany, l’amfitriona ha estat la Maria Serra i ha ressaltat que l’esforç que comporta organitzar La Cacera de les Dones ha valgut moltíssim la pena. Ambdues, van agrair enormement la col·laboració de totes i tots per fer possible, de manera totalment independent i altruista, aquesta festa.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat