Actualitat

12 temporades recollint deixalles a les Gavarres

Societat de caçadors de Cassà de la Selva – 14/05/2016

Tal com va essent tradició, aquest passat diumenge dia 8 de Maig es va fer la 12a recollida massiva de deixalles pels boscos de Cassà de la Selva i rodalia. Malgrat que va fer mal temps, varen participar uns seixanta socis que formen part de l’àrea privada de caça de la Societat de Caçadors de Cassà de la Selva. L’esdeveniment el va organitzar la Societat de Caçadors, amb el suport de l’Ajuntament de Cassà de la Selva.

brossa cassà
participats omplint els contenidors de brossa
varietat de deixalles trobades
varietat de deixalles trobades

La brossa recollida, igual que els anys anteriors, es va traslladar fins a la zona d’estacionament del Pavelló Polivalent, on L’Ajuntament hi va posar un contenidor. Posteriorment els serveis municipals procediran a fer la recollida selectiva i el posterior transport als abocadors corresponents. La recollida va finalitzar a l’hora d’esmorzar i es va oferir una sardinada per tots els participants.

Es van recollir tota mena d’objectes: sofàs, ampolles, matalassos, vidres, ferralla, bateries, tubs de plàstic… Etc. En total uns aproximadament 20 m3 de deixalles, tirades voluntàriament per persones sense cap escrúpol, educació n’hi respecte pel bosc. Una actitud indignant, i més en els temps que correm, on a cada poble i ciutat hi ha una deixalleria i contenidors especialitzats.

Val a dir que cada vegada se’n troba menys de deixalles en abocadors incontrolats i això és bo per a tots, tant pel bosc com per tots els els col·lectius que en gaudeixen.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat