Actualitat

14 anys recollint deixalles a les Gavarres

Esteve Prunell/Pitu Mias – Cassà de la Selva – 22/05/2018

Tal com va essent tradició, aquest passat diumenge dia 20 de maig es va celebrar la 14ª recollida massiva de deixalles pels boscos de Cassà de la Selva i rodalies. Hi van participar unes seixanta persones; socis que formen part de l’àrea privada de caça de la Societat de Caçadors de Cassà de la Selva i col·laboradors d’altres entitats. L’esdeveniment el va organitzar la Societat de Caçadors amb el suport de l’Ajuntament de Cassà de la Selva.

La brossa recollida, igual que els anys anteriors, es va traslladar fins a la zona d’estacionament del Pavelló Polivalent, on l’Ajuntament hi va posar un contenidor que es portarà a una planta de reciclatge per fer la correcta gestió de les deixalles. La recollida va finalitzar a l’hora d’esmorzar amb una sardinada per tots els participants.

Es van recollir tota mena d’objectes: sofàs, ampolles, matalassos, vidres, ferralla, planxes d’aïllament, runa de construcció, tubs de plàstic...etc. En total uns 25 m³ de deixalles.
Tot i que cada vegada es troba menys brossa, se segueixen fent abocaments en llocs nous i això és una pràctica que entre tots cal erradicar.


One thought on “14 anys recollint deixalles a les Gavarres

Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat