Actualitat

15a temporada de recollida de deixalles a les Gavarres

Esteve Prunell – Cassà de la Selva – 13/05/2019

Un any més, aquest diumenge dia 12 de Maig s’ha celebrat la 15a recollida massiva de deixalles pels boscos de Cassà de la Selva i pobles de la rodalia que formen part de la l’àrea privada de caça de Cassà de la selva. L’acte ha estat organitzat per la Societat de Caçadors, amb el suport de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, i han participat setanta-dues persones, socis de l’àrea privada de caça.

La brossa recollida, igual que els anys anteriors, s’ha traslladat fins a la zona d’estacionament de la Nau Polivalent, on l’Ajuntament hi ha posat un contenidor que un cop omplert, es porta a una planta de reciclatge per fer la correcta gestió de les deixalles.

La recollida ha finalitzat a l’hora d’esmorzar amb una sardinada per tots els participants.

S’han recollit tota mena d’objectes: sofàs, ampolles, matalassos, vidres, ferralla, planxes d’aïllament, runa de construcció, electrodomèstics, tubs de plàstic… Etc. En total uns 30 m³ de deixalles.

Tot i que cada vegada se’n troba menys de brossa, es segueixen fent abocaments en llocs nous i s’ha detectat l’augment de runes de construcció, això és una pràctica que entre tots hem d’erradicar.

Els caçadors segueixen mostrant el seu compromís amb la neteja i conservació del territori i el seu medi, del que també en poden gaudir tots els col·lectius que en fan ús.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat