Actualitat

1a Batuda del Senglar realitzada pel Catalunya Team

Redacció. 14/12/2014 Conill

El passat 13 de desembre es va celebrar a la comarca de l’Anoia, la 1a batuda de senglars entre els socis de la delegació catalana de l’”asociación española del perro de sangre” AEPES i els membres de la revista de caça de Catalunya CINEGETICAT, organitzada amb una excel·lent professionalitat per COTOS MAS.

La jornada va començar a les 8:00 del matí a l’hotel La Pedra on tots els participants van gaudir d’un bon esmorzar casolà. Al finalitzar l’esmorzar, l’amfitrió, el senyor Mas, va procedir a fer el corresponent sorteig de les parades i a explicar les normes de seguretat pel correcte funcionament de la batuda.

Varen participar un total de 13 postors i 3 gossers amb un total de 14 gossos. Només començar la batuda ja es començaven a sentir els primers empaits seguits dels primers trets i així va seguir tot el dia fins que es va donar per finalitzada la cacera.

foto grup aepes
Foto del grup

El resultat final va ser de 56 trets i 14 senglars abatuts, tot i així els gossos encara empaitaven més porcs que es van escapar ja que es va acordar plegar perquè havien de treure els senglars abatuts dels barrancs i es feia tard. Al mateix temps que es va carregar l’últim senglar els gossers també recollien els últims gossos.

Un cop tot recollit es va procedir a fer la foto de grup per immortalitzar la gran jornada de caça major i es va anar a fer un dinar al mateix hotel, de traca i mocador, on no hi van faltar plats elaborats amb carn de caça i un magnífic pastís elaborat pel cuiner dels socis d’AEPES, en Jordi Alvarez.

DSC08113
Record del pastís

Un dels impulsors de l’acte, el senyor Cenizo (Delegat de l’AEPES Catalunya) va fer un parlament d’agraïment i es va mostrar molt satisfet del transcurs de la jornada, remarcant que les coses ben fetes i ben organitzades garanteixen els èxits i ajuden a evitar accidents.

DSC08116
Discurs del senyor Cenizo

Així doncs, per aquells que diuen que el numero 13 és un mal numero,….. que recordi que un dia 13, entre 13 parades es van abatre 14 senglars i a la parada 13 en va matar 2! També cal dir que la sort juga un factor molt important en l’acció de caça.


Deixa un comentari

MussapPublicitat