Espai federat

1a Trobada de dones caçadores a Lleida

Ramon Mayench – Lleida – 25/09/2018

El passat 22 de setembre es va celebrà la primera trobada de dones caçadores federades organitzada per la Societat de Caçadors de Sort i la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Caça a Sort.

Aquest esdeveniment va comptar amb 12 dones caçadores i esperem que per a la propera edició augmenti la participació. La cacera es va realitzar a l’ àrea de caça d’ Estac cedida per la societat de caçadors de Sort. Es va comptar amb quatre colles de canilles. Una de les quals va ser dirigida per la caçadora de Navès Gemma Postils Xandri.

En aquesta cacera es podien caçar senglars, guineus i daines. Tot i que el terreny era molt escarpat i brut es va gaudir molt. Climatològicament va fer un dia excel·lent però per als gossos va fer massa calor. Es van disparar trenta trets i es van veure molts animals.

La Federació de Caça de Lleida vol agrair a totes les dones la seva participació i en especial a la Societat de Caçadors de Sort i al seu president Àngel Vilanova per la gran jornada cinegètica que ens van oferir.

La Federació de Caça de Lleida ja està estudiant organitzar alguna altra activitat amb les dones caçadores lleidatanes.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat