Actualitat

1r Memorial Sergio Melero a Sant Fruitós

Mariola Rafart – Sant Fruitós de Bages – 29/06/2016

En el marc de la III fira del caçador de Sant Fruitós de Bages, es va celebrar la prova de caça pràctica amb gossos de mostra, primer memorial Sergio Melero. La prova es realitzava a la zona pròxima a les piscines en un terreny amb desnivells i mata baixa.

DSC_0261
De la Torre amb Mañoso, Rodriguez, Rafart i el jutge Casavella

Abans de començar la prova el Delegat de la Federació territorial de Barcelona Sr. Diego de la Torre va demanar un minut de silenci pel company caçador i guanyador d’aquesta competició l’any 2014, que ens va deixar a l’Octubre del 2015.

A la prova, que va comptar amb un total de 7 gossos conduïts pels seus amos, es va poder veure gossos participants en els campionats autonòmics catalans d’aquesta modalitat i també gossos més joves que s’inicien en aquest món de la competició, tots ells van estar jutjats pel senyor Jordi Casavella.

El resultat final va ser el següent:

  1. Almer, Setter anglès conduït per Amadeo Rodriguez
  2. Go de Font de Canaletes, Espagneu breton conduït per Mariola Rafart
  3. Tom, Pointer conduït per Alex Mañoso

Al voltant de les 11 del matí es va dur a terme la inauguració oficial de la fira amb els parlaments de les autoritats, alcalde de Sant Fruitós, Cándido Pérez com a màxim organitzador de la fira, Sergio Sanchez nou president de la Federació Catalana de Caça, Joaquim Zarzoso president de la territorial de Barcelona, i altres delegats i autoritats.
Seguidament es va fer un homenatge a Sergio Melero, on es van entregar diversos detalls a la família i és va fer entrega dels trofeus als tres primers classificats de la prova: primer memorial Sergio Melero, els quals varen ser gentilesa de la seva família, l’organització i la Federació Catalana de Caça.
Va ser un acte molt emotiu pel record del nostre company, amic i caçador.

DSC_0276
Els pares i germana de Sergio amb els detalls de reconeixement

Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat