Actualitat

3a Trobada Jóvenes por la caza a Catalunya

Mariola Rafart – Mel Capitan – Barcelona – 15/12/2015

Ja fa més d’un any que es va crear el grup de jóvenes por la caza de Catalunya amb l’objectiu de potenciar i recolzar l’afició de la caça.

Intercanvis d’opinions, consells, recomanacions, històries viscudes… són algunes de les moltes coses positives que s’han compartit durant aquests mesos.

Per poder seguir unint els membres i conèixer els nous, el passat dissabte 12 de desembre un total de 40 caçadors i caçadores de diferents punts de la geografia catalana es van reunir al restaurant la Casa del Bosc de Cànoves (Bcn) per poder celebrar la tercera trobada d’aquest grup.

Xerrada carn de caça amb la Berta
Xerrada carn de caça amb la Berta

Al sopar, la carn de caça hi va ésser present, podent assaborir el gran plaer d’aquesta carn.

Acabat el sopar la Berta Pericas, enginyera forestal, va fer una xerrada molt interessant sobre la distribució de la carn de caça, acompanyada per un debat entre els assistents al sopar.

També cal fer esment que al sopar hi va haver gran col·laboració amb la compra del calendari solidari de mujeres por la caza, els beneficis del qual van destinats a l’associació Alba Pérez, per ajudar als nens amb càncer (si algú estigues interessant en adquirir un exemplar el podeu trobar a l’armeria Joan Pou de Vic).

Els assistents que ho van desitjar es varen quedar a dormir a una casa rural de la zona i l’endemà varen poder disfrutar d’una gran cacera conjunta a Cànoves.


Deixa un comentari

MussapPublicitat