Actualidad

45ª tertulia literaria del SCI Cataluña chapter

Redacció – Cardona – 27/10/2017

El passat dijous 26 d’octubre el Safari Club Internacional Catalunya Chapter va organitzar la 45a Tertúlia Literària, al restaurant La Camarga de Barcelona, on s’hi va presentar el llibre «De la montería. Práctica de la montería hoy» de l’autor i expert caçador Ramón Ojeda. L’obra, que compta amb un pròleg del gran Juan Delibes, descriu de forma molt didàctica tots els elements a tenir en compte per a realitzar una munteria des d’una perspectiva de caça natural, equilibrada, sostenible i ètica, així com de tradició cultural. A més, ofereix un petit receptari per a poder degustar la carn de caça, contribuint així a potenciar el seu consum. L’obra està elegantment vestida amb il·lustracions del gran professional Luís Lorenzo Sánchez Diezma i amb fotografies de diferents amics i col·laboradors de l’autor.

El president del SCI Catalunya Chapter, Paco González, i la seva esposa Isabel Escobar, van moderar la tertúlia i, a l’inici de l’acte, van fer una especial menció en record del difunt caçador Mario Miguelañez, amic comú tant de l’autor com del Club.

Durant la tertúlia, va predominar un ambient distès en el qual, a banda del llibre d’Ojeda, es van tractar diferents temes d’actualitat cinegètica tot debatent propostes de millora del col·lectiu i, en especial, de millora de la imatge que la societat té del col·lectiu caçador. Sens dubte, una vetllada molt participativa i enriquidora on el principal protagonista, Ramón Ojeda, va ser acollit amb gran escalf per tots els assistents.

El llibre es pot adquirir a través de Clan Editorial (editorial@clan.es).


Deja un comentario

MussapPublicidad