Caça Social

Ferox contra el càncer infantil

ferox

Carlos Garrido – Madrid – 21/12/2023

L’App de Caça FEROX anuncia aquesta extraordinària iniciativa juntament amb la Fundació Aladina.

En aquestes dates tan especials, on la solidaritat i l’esperança prenen un significat encara més profund, l’App de Caça FEROX s’enorgulleix d’anunciar una iniciativa extraordinària per a aquest Nadal.

En un gest commovedor, FEROX destinarà tots els beneficis derivats de les vendes durant la temporada nadalenca a una causa noble: la lluita contra el càncer infantil. Cada compra realitzada a FEROX contribuirà directament a donar suport a la Fundació Aladina, compromesa amb la investigació, el tractament i el suport a nens i adolescents que enfronten la dura realitat del càncer.

La decisió de FEROX a donar suport a la causa solidària d’Aladina té com a objectiu reflectir el compromís dels caçadors no només amb la natura, la caça i els valors del camp, sinó també amb la responsabilitat social que sempre ha d’estar present sobre la taula.

La lluita contra el càncer infantil és una causa que toca el cor de tots, i FEROX demana suport als caçadors per poder contribuir significativament a aquesta batalla.

Cada article comprat a FEROX no només representa un regal perfecte per a tu o els teus éssers estimats, sinó també un gest de suport per als nens que enfronten la malaltia.

FEROX convida els seus clients i tots aquells que busquen regals significatius aquest Nadal a unir-se a aquesta noble causa i així tots poden ser partícips d’aquest projecte.

El procés és senzill: només has d’explorar l’extensa gamma de productes que ofereix FEROX a www.tienda.feroxapp.com i fer la teva compra. A més Ferox ha habilitat un apartat a la seva pàgina web on poder fer donatius i patrocinis, els quals també aniran destinats directament a la Fundació Aladina.

FEROX es compromet a ser transparent en tot moment sobre la quantitat de fons recaptats i la destinació. Al final de la temporada nadalenca, l’empresa compartirà públicament la contribució total realitzada a la fundació, destacant la impactant diferència que la comunitat FEROX ha aconseguit.

vídeo promocional:

https://www.youtube.com/watch?v=uScRhq8L_ZY


Deixa un comentari

MussapPublicitat