Actualitat

Acord de col·laboració entre Mutuasport i el grup HNA

R. M – Madrid – 25/11/2016

Mutuasport, la Mútua dels Caçadors, signa un acord de col·laboració amb el Grup HNA per a la prestació de serveis mèdics als seus mutualistes en cas d’accident.

El Grup HNA entitat asseguradora amb més de 70 anys d’experiència, que per la seva gran dimensió permet una excel·lent distribució dels serveis mèdics en tot el territori nacional, compta amb l’experiència i mitjans materials i humans necessaris per a la prestació d’aquests serveis.

mut
Moment de la signatura

El passat 17 de novembre a la seu de Mutuasport, els responsables de les dues entitats, per part del Grup HNA, el seu President, D. Juan José Garmendia, i el seu director general, José Luis Gómez, i per part de Mutuasport seu president , José María Mancheño, i el director gerent, Javier Vergés, signen el conveni, el que permetrà que Mutuasport gestioni millor, no només el cost de les prestacions mèdiques, sinó que oferirà un quadre més ampli amb una millor qualitat dels serveis.

Amb aquest acord, Mutuasport avança en la línia que s’ha marcat, d’oferir els millors serveis als seus assegurats, especialment quan es tracta dels accidents de danys personals i es consolida com la Mútua líder del sector cinegètic.


Deixa un comentari

MussapPublicitat