Actualitat

ADECACOVA rep el premi nacional «Caza Social 2017» de la UNAC

UNAC – Sevilla – 20/09/2017

La Asociación de Entidades de Caza de la Comunidad Valenciana (ADECACOVA), ha rebut de la Unión Nacional de Asociaciones de Caza (UNAC), a la “Feria de la Caza, Pesca y naturaleza Ibérica de Extremadura” (FECIEX), el “Premio UNAC «Caza Social 2017».

El “Premio UNAC «Caza Social 2017»”, ha estat lliurat en representació de la Asociación de Entidades de Caza de la Comunidad Valenciana (ADECACOVA), per la Tte. Alcalde delega d’IFEBA Blanca Subirán, al President dels caçadors valencians, Victor Rafael Mascarell Mascarell, per la seva tasca en pro de la caça social.

ADECACOVA vol agrair a la Unión Nacional de Asociaciones de Caza (UNAC), i a tots els que l’han fet possible, la concessió d’aquest “Premio UNAC «Caza Social 2017»”, com a reconeixement a la tasca en defensa dels seus valors i les seves peculiaritats.

Durant 15 anys, ADECACOVA i els seus membres lluiten i reivindiquen la identitat de les societats de caçadors, i el que representen dins dels nostres pobles i del món rural.

Societats, constituïdes per caçadors amb llicència de caça, que practiquen la seva afició al medi natural i que al mateix temps custodien el patrimoni natural cinegètic i el seu entorn regulats per la Llei de Caça.

ADECACOVA dóna suport i lluita des de fa anys perquè els clubs de caça amb uns fins exclusius fisicoesportius, regulats per la Llei de l’Esport  -paraula anglesa (club) que poc o gens té a veure amb les societats heretades dels nostres avantpassats-, es passin a societats de caçadors amb uns fins mediambientals sostenibles, heretats dels seus ancestres les societats de caçadors-recol·lectors regulades per la Llei de Caça.

Mascarell ha volgut indicar, “Este premio no es solo de los dirigentes de ADECACOVA, sino es el reconocimiento a todas las entidades y titulares de caza, a sus presidentes y juntas directivas y a todos los cazadores que defienden las señas de identidad de sus sociedades de cazadores y sus derechos, y luchan por los ideales y valores por los que se ha entregado este premio de la caza social”.


Deixa un comentari

MussapPublicitat