Actualitat

Adéu a l’Avi

Ahir ens va deixar l’AVI (Francesc Felip Soler), així el coneixíem tots. Aquest traspàs produeix recança i melancolia a tots els amics i coneguts. Gran caçador i amic que sempre feia passar boníssimes estones a la gent que tenia al voltant, gràcies al seu caràcter obert i alegre i amb aquell somriure que mai oblidarem.

AVI Felip
L’Avi

L’Avi ha estat un Capità i Mestre de la mítica colla del senglar de Valls (Bages) nascuda l’any 1960 i ha sabut portar amb diligència, harmonia i bon fer tota una colla de caçadors vinguts d’arreu del País. Estimava i es feia estimar!

Com diu la cançó, trobarem a faltar el teu somriure, però sobretot trobarem a faltar la seva presència. De l’Avi s’ha parlat sempre i es seguirà parlant sempre i entre tots intentarem continuar portant la colla amb el mateix esforç, alegria i entusiasme que ho ha fet ell.

gresca felip
Una cacera de Carnestoltes
matadors
Els protagonistes d’una bona jornada

Ens acomiadem sabent que has anat on van els millors gossos i els millors caçadors, i segurament estaràs al costat de Sant Hubert per protegir-nos a tots.

També volem manifestar el nostre més sentit condol a tota la família (i bons deixebles) i que sapigueu que estem al vostre costat.

El funeral de comiat se celebrarà demà, 20 de gener, a les 9:45h a l’església del poble de Valls de Torroella.

La colla del senglar de Valls de Torroella


Deixa un comentari

MussapPublicitat