Actualitat

Agents Rurals capturen 5 cadells dels gossos salvatges del Segrià

S’ha pogut localitzar el cau on vivien els animals i se’ls ’ha traslladat a la gossera d’Alcanó que té conveni amb l’Ajuntament per acollir els animals abandonats

Efectius del Cos d’Agents Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural han capturat en viu cinc cadells, fills dels gossos ensalvatgits que en les darreres setmanes han atacat en dues ocasions el ramat d’ovelles del ramader de Seròs (Segrià).

La captura s’ha pogut portar a terme gràcies a la localització del cau on vivien els animals i sota l’autorització del propi Departament d’Agricultura que autoritzava als Agents Rurals a capturar els gossos . De moment es desconeix el parador dels exemplars adults després de hores intenses de recerca per part d’Agents Rurals amb la col·laboració dels caçadors i Mossos d’Esquadra.

El cau dels animals es va localitzar dissabte al vespre estava situat a la Vall de la Bovà del terme municipal d’ Aitona (Segrià). S’han pogut capturar gràcies a una gàbia que van col·locar amb menjar per atraure’ls. Els cadells, d’uns dos mesos d’edat, han estat traslladats a la gossera d’Alcanó (Segrià). Els quatre gossos ensalvatgits adults segueixen encara en llibertat tot i els esforços per capturar-los.

Els Agents Rurals mantenen un operatiu constant per si reben algun avís, que es complementa amb patrulles durant el dia i la nit amb l’objectiu de poder capturar els animals.

gossos asalvatjats

Font: GENCAT


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat