Actualitat

Agrupcat consolida l’Ebre

EBRE

Manel Camps- Amposta – 27/03/2023

El passat divendres, Agrupcat, en el marc del seu desplegament territorial, va organitzar una reunió informativa a les Terres de l’Ebre, concretament a Amposta on hi va haver una molt bona participació i interès per part dels assistents. Presidents de les colles locals, polítics de la zona i gent rellevant del món de la caça van poder participar activament i com mostra de la impressió generada, es van generar un munt de noves afiliacions a l’agrupació.

Actualitat cinegètica

Tres xerrades van mantenir tothom expectant: una molt tècnica sobre especificitats de la caça al Delta (de la mà del delegat Territorial de Terres de l’Ebre, qui va organitzar la vetllada, el Sr. Pere Vidal), una altra del secretari general d’Agrupcat, el Sr. Enric Vélez, que va tractar de motivació, apel·lant la unió del món rural i, una tercera, que sempre genera més debats: normativa actual (a càrrec del Cap dels Serveis Jurídics, el Sr. Àlex Cuadros) que va servir per tornar a demostrar que hi ha molta preocupació respecte als nous canvis a la llei de caça, especialment en el que respecta a la nova legislació per a la tinença de gosseres i l’obligatorietat de configurar nuclis zoològics a partir de 15 o més gossos.

Tots hem d’ajudar

Pere Vidal, delegat territorial d’Agrupcat a les Terres de l’Ebre va destacar que “la caça està passant per uns moments difícils i el col·lectiu necessita l’ajuda de tothom i en particular de les entitats que la representen, és per això que els que estem dintre d’aquestes hem de treballar units per defensar la nostra activitat i el que representa per nosaltres, els pagesos i la societat.
Gràcies a tots els que divendres vàreu fer possible poder fer un pas més en la nostra defensa”.

Agrupcat picant pedra des de 2004

A més, en Manel Raurich, president de l’Agrupcat, va explicar els assistents la història de l’entitat: els orígens i la trajectòria, els èxits aconseguits fins ara per l’agrupació, la importància de la relació i treball amb les institucions governamentals i els reptes i objectius que té l’entitat per damunt, on va recalcar ” no tingueu cap dubte que invertirem l’esforç i l’energia que calgui per continuar defensant la caça en aquests moments tan difícils pel nostre col·lectiu”.


Deixa un comentari

MussapPublicitat