Actualitat

Al bon temps, millor fira!

Isaac Pujols – Tàrrega – 25/09/2017

La 16a edició de la fira del caçador de Tàrrega va esdevenir un èxit de participació i el dia assolellat va resultar clau per gaudir del millor certamen cinegètic català.

Com sempre, el centenar d’expositors, les exhibicions, les competicions, els boxs canins, les mostres i la bona oferta gastronòmica van satisfer amb escreix les expectatives dels milers de visitants d’enguany.

Els organitzadors de la fira, en l’acte parlamentari de la inauguració, van presentar el nou veterinari oficial, Gerard Robinat, fill del fundador de la Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega, Felip Robinat, qui va morir l’any 2012 i des de sempre ha estat peça clau de l’esdeveniment. En aquest sentit, el president de la societat de caçadors, Benjamí Sala, va afirmar que l’empremta de l’estimat i enyorat Felip sempre estarà present a la fira. Per la seva banda, Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça va explicar que s’està treballant en la nova i necessària Llei de caça catalana.

Jornada “seguretat a les batudes”

El popular arquer que va encendre el peveter les olimpíades de Barcelona de l’any 1992, Antonio Rebollo, va ser homenatjat per la Societat de Caçadors de Tàrrega i l’alcaldessa Rosa Maria Perelló. Rebollo, és un visitant assidu a la Fira de Tàrrega, entre altres coses, perquè a l’esdeveniment sempre hi ha present el món de l’arc, el qual l’apassiona.

En el marc de la Fira del Caçador, l’Escola Agrària de Tàrrega va celebrar dissabte una jornada referent a la seguretat durant les batudes de caça, la qual va congregar mig centenar d’assistents i va deixar molt bones sensacions entre aquests, que varen coincidir que aquestes jornades tan condensades haurien de desenvolupar-se en més dies per tal de poder tractar-se amb més profunditat tots aquestes temes tan importants per la seguretat i el bon fer dels caçadors.


One thought on “Al bon temps, millor fira!

Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat