Actualidad

Al buen tiempo, mejor feria!

Isaac Pujols – Tàrrega – 25/09/2017

La 16ª edición de la feria del cazador de Tàrrega va esdevenir un èxit de participació i el dia assolellat va resultar clau per gaudir del millor certamen cinegètic català.

Com sempre, el centenar d’expositors, les exhibicions, les competicions, els boxs canins, les mostres i la bona oferta gastronòmica van satisfer amb escreix les expectatives dels milers de visitants d’enguany.

Els organitzadors de la fira, en l’acte parlamentari de la inauguració, van presentar el nou veterinari oficial, GerardROBIN, fill del fundador de la Fira del Caçador Ciutat de Tàrrega, FelipROBIN, qui va morir l’any 2012 i des de sempre ha estat peça clau de l’esdeveniment. En aquest sentit, el president de la societat de caçadors, Benjamí Sala, va afirmar que l’empremta de l’estimat i enyorat Felip sempre estarà present a la fira. Per la seva banda,SergioSánchez, president de la Federació Catalana de Caça va explicar que s’està treballant en la nova i necessària Llei de caça catalana.

Jornada «seguridad en las redadas»

El popular arquer que va encendre el peveter les olimpíades de Barcelona de l’any 1992, AntonioRebollo,fue homenajeado por la Sociedad de Cazadores de Tàrrega y la alcaldesa Rosa Maria Perelló.Rebollo, ésun visitant assidu a la Fira de Tàrrega, entre altres coses, perquè a l’esdeveniment sempre hi ha present el món de l’arc, el qual l’apassiona.

En el marc de la Fira del Caçador, l’Escola Agrària de Tàrrega va celebrar dissabte una jornada referente a la seguridad durante las batidas de caza, la qual va congregar mig centenar d’assistents i va deixar molt bones sensacions entre aquests, que varen coincidir que aquestes jornades tan condensades haurien de desenvolupar-se en més dies per tal de poder tractar-se amb més profunditat tots aquestes temes tan importants per la seguretat i el bon fer dels caçadors.


Un comentario sobre “Al buen tiempo, mejor feria!

Deja un comentario

MussapPublicidad