Actualitat

Aviat els caçadors/es podran votar un partit que vetlli pels seus interessos

Redacció – Barcelona – 02/09/2015

Davant els atacs constants envers l’activitat cinegètica a Espanya, s’està creant un nou partit polític per defensar els interessos dels caçadors, que sorgeix de la Asociación Caza, Pesca, Flora y Fauna Ibérica (CPFFI), aquest partit s’anomena: ACCIÓN NATURAL IBERICA sota les sigles A.N.I i pretén englobar a tots els caçadors i caçadores del País, independentment de la seva ideologia natural política.

logo politiccaza

Els objectius de A.N.I son molt clars:

Pretenen ser el partit que defensi a tots els que visquin d’una manera u altre del camp o el mar i de les activitats que en aquestes zones es realitzen.

Defensar qualsevol activitat cinegètica tant sigui caça major, caça menor, falconeria, fringil·lids, paranyers …etc així com defensar també el món de la tauromaquia i el de la pesca esportiva.

No parteix de cap ideologia política coneguda perquè es senten defraudats, no representats ni identificats. Volen gent lleial que estimi el camp i el mar i que s’entreguin per la causa i la defensa de les tradicions i les activitats que es realitzen.

Volen potenciar l’aprofitament dels recursos naturals de manera que esdevingui natural, social, econòmic i sostenible.

Acostar el camp a les ciutats de manera real, on es reflexi l’autèntica vida rural fent veure a la societat la importància de preservar l’activitat agrícola i forestal i la convivència amb la caça de manera normal i necessària.

Obtenir recolzament governamental, poder informar sobre aquestes activitats de manera real als ciutadans, potenciar el sector agrari i dignificar aquestes activitats.

Per més informació podeu accedir en aquest enllaç:

http://www.accionnaturaliberica.com/


Deixa un comentari

MussapPublicitat