Actualitat

Batuda de brossa

Dani Camacho – Girona – 12/05/2015

Amb la finalitat de tenir uns boscos nets de deixalles i que el poble prengui exemple d’aquestes entitats també com a gestors del medi, excursionistes, caçadors, agricultors i ADF’s es van reunir com cada any per recollir deixalles pels boscos de Llagostera i cassà de la selva.

Feina remarcable d’identificar, agafar, seleccionar i transportar les deixalles a la deixalleria per tal de que es pugui fer el pertinent reciclatge. En alguns casos la quantitat de deixalles és del tot desmesurada i en llocs on l’accés és molt difícil.

deixalles cassa8
camió carregat de deixalles

A Llagostera: El passat dissabte dia 9 de maig, els caçadors de la societat de Sant Hubert, el grup excursionista BELL-MATÍ, i l’ADF de Llagostera varen unir esforços per celebrar una jornada de neteja dels boscos del poble. Any rere any aquestes entitats es mobilitzen i s’organitzen per fer batudes i identificar els punts on hi ha deixalles.

recollida de deixalles llagostera2
Fent el triatge per la deixalleria

A Cassà de la Selva: El dia 10 de maig la societat de caçadors de Cassà de la Selva va celebrar la trobada anual per a la recollida de deixalles. En aquesta causa s’hi apleguen caçadors, agricultors, simpatitzant i voluntaris.

recollida deixalles cassa
Grup d’entitats col·laboradores

Enguany s’han sostret més de 20 m3 de deixalles. Això és un exemple d’esforç col·lectiu entre aquestes entitats on la cooperació entre entitats és un punt a favor i indispensable en els temps que corren.

Al finalitzar la recollida els assistents van gaudir d’un bon esmorzar.

Amb aquestes iniciatives, aquestes entitats i els caçadors demostren que estan sensibilitzats amb el medi i amb els problemes que és generen en el món forestal i rural.


Deixa un comentari

MussapPublicitat