Caça Social

Batuda popular de l’Associació de Gossers

Placa de batuda de caça

Edu Melero – Tarragona – 01/12/2023

AGCC

L’Associació de Gossers Caçadors de Catalunya (AGCC) i la colla de McArthur organitza la primera batuda de caça solidària en benefici de l’Associació Ginesta de Barcelona el pròxim 9 de desembre a la província de Tarragona.

L’Associació de Gossers Caçadors de Catalunya (AGCC) ha anunciat una iniciativa sense precedents a la província de Tarragona:

“la primera batuda de caça solidària on tots els animals abatuts seran lliurats a l’entitat Associació Ginesta de Barcelona, específicament al seu projecte Natzaret”.Cartell batuda solidaria

Caçadors solidaris

Aquesta col·laboració permetrà aprofitar la carn de caça com a producte de primera qualitat, sense medicaments i de proximitat, tancant així el cicle de la caça. L’Associació Ginesta de Barcelona és una organització sense ànim de lucre que treballa a l’àmbit social, brindant suport a persones en situació de vulnerabilitat. El projecte Natzaret es dedica a oferir aliments i recursos bàsics a famílies en risc d’exclusió social.

Gràcies a aquesta iniciativa de l’AGCC, l’entitat podrà comptar amb carn de caça fresca i nutritiva per complementar-ne la tasca solidària. La batuda de caça solidària està oberta a tots els caçadors que hi vulguin participar.

L’AGCC ha destacat la importància d’aquesta activitat, no només com una oportunitat per gaudir de la caça, sinó també com una manera de contribuir a la societat i ajudar els qui més ho necessiten.

Del bosc al plat

Per garantir la gestió correcta de la carn de caça, l’empresa col·laboradora Càrnies Llorà s’encarregarà de recollir i distribuir els animals abatuts.

Aquesta empresa, reconeguda per la seva experiència al sector carni, assegurarà que la carn arribi en òptimes condicions a l’Associació Ginesta de Barcelona.

La caça ens beneficia a tots

L’AGCC ha ressaltat que aquesta iniciativa no només beneficia l’entitat solidària, sinó també els caçadors i la societat en general.

En aprofitar la carn de caça de manera responsable i sostenible, es promou el consum de productes locals i evita el malbaratament de recursos naturals.

La primera batuda de caça solidària organitzada per l’AGCC promet ser un esdeveniment memorable, en què caçadors de tota Catalunya s’uniran en una causa comuna: ajudar els qui més ho necessiten.

Aquesta iniciativa demostra una vegada més com la caça pot ser una activitat responsable i solidària, generant beneficis tant per a la natura com per a la societat.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat