Actualidad

Bergara premia la promoción de la caza

M. Diaz – Vic – 16/10/2015

L’empresa de rifles Bergara ha fet entrega d’un rifle B14 a Mel Capitan. La decisió ha estat presa per premiar l’entrega de Mel en pro a defensar la caça en tots els seus aspectes i per la implicació i ganes de promoure l’activitat cinegètica entre els més joves i molt especialment per normalitzar la figura de la dona dins el món caçador.

IMG_6249
Fusil Bergara B14

El acto de entrega del fusil ha tenido lugar en la prestigiosa Armeria Pou de Vic (Osona) i l’ha realitzat el director comercial de la marca, Félix Fernández, i el gerent de l’armeria, el senyor para Joan. A l’acte també hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Caça, Paco Piera i diverses persones vinculades al món cinegètic català.

Durant l’entrega, Fernández ha explicat les característiques del B14, ha presentat unes culates ajustables de la casa noruega GRS que estan muntant en diferents fusells (Blaser, Browning, Bergara, Tika, Merkel,..) pels clients més exigents, ha comentat la importància de realitzar cursos de recàrrega i acostar aquest món al col·lectiu caçador, animant-los a practicar i aprendre per tal de poder obtenir una munició ajustada a cada situació i caçador i s’ha mostrat molt satisfet de la rebuda de la marca al territori català.

IMG_6257
Joan Pou haciendo la entrega del fusil

D’altra banda el President de la Federació Catalana, Paco Piera, ha agraït la invitació a l’armeria Pou i ha celebrat que empreses nacionals com Bergara tinguin gestos d’aquest tipus, promocionant la caça entre els joves i les dones. També ha aprofitat per recordar la importància de tenir una bona assegurança i ha aconsellat que tots els caçadors d’una mateixa colla n’haurien de tenir una d’iguals condicions i, a poder ser, la que cobreixi més econòmicament parlant, com per exemple la Premium de Mutuasport, que cobreix 1.000.000 d’euros de responsabilitat civil.

Per acabar el senyor Pou ha donat les gràcies a tots els assistents i ha remarcat que els caçadors, avui més que mai, han d’estar units per tal de garantir un futur estable de l’activitat cinegètica, també s’ha mostrat partidari de potenciar els cursos que siguin necessaris per tal d’aconseguir millorar la figura del caçador. Un cop acabat el discurs ha proposat fer un brindis amb cava per la caça.

IMG_6264
imaginar el grup

Cinegeticat, en la seva línia de promocionar la caça entre els joves, potenciar la dona caçadora i millorar la figura del caçador tant a dins com a fora del col·lectiu, també ha estat present a l’acte.


Deja un comentario

cinegeticat gifPublicidad