Actualitat

Cap de setmana de becades i dones caçadores

Robert Alsina – Montmajor – 28/11/2017

Aquest cap de setmana la Territorial de Barcelona ha celebrat dos actes cinegètics, per una banda el Campionat Provincial de Becada a l’Espunyola i per l’altra banda es va celebrar la tercera i última cacera de la temporada de les dones, celebrada a Sant Martí de Centelles i Els Hostalets de Balenyà.

També el Setter Club va celebrar a La Seu d’Urgell, el concurs de caça pràctica sobre becada (sense mort), alhora Trofeu Ploma del Pintor 2017, selectiu pel Campionat Europeu Setter Anglès de Becades 2017 amb molt bona participació.

Referent el Campionat Provincial de Barcelona de Becada celebrat a l’Espunyola (Berguedà) hi van participar 11 caçadors, els quals van disposar de tot el matí per caçar i només els tres primers classificats van poder abatre alguna becada. Cal destacar que el terreny estava extremadament sec i això va dificultar el treball dels gossos.

Isaac Morales repeteix primera plaça en abatre dues becades, mentre que Juan José Martínez Homs (2n Classificat) i Manuel Aguilera Pardo (3r Classificat) en van caçar una cadascú.

Relatiu a la cacera de les dones, la representació territorial de la FCC de Barcelona amb col•laboració amb la Societat de Caçadors de Llinars del Vallès l’any passat va iniciar la Primera Trobada de Dones de la Província de Barcelona. Vist l’èxit assolit, es va decidir efectuar tres trobades més per la temporada 17/18. La primera va ser coorganitzada amb la Societat de Caçadors de Catllaràs, la segona amb la Societat de Caçadors la Llebre d’Olvan i la darrera amb la Societat de Caçadors del Pi de Centelles.

La Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Caça celebrarà aquest pròxim cap de setmana el seu Campionat provincial de becada a La Seu d’Urgell i la Territorial de Girona ho farà el 27 de gener a Arbúcies, tot i que abans, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Becada 2017, el dia 16 de desembre a Albanyà (Girona).


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat