Actualitat

Celebrada amb molt èxit la trobada del grup de la xarxa social “caçadors”

Redacció – Guardiola de Font-rubí – 3/08/2015

En Xavier Rincón, l’Edu Riejos, la Maria Serra, el Damià Alegret i Cinegeticat van organitzar en el marc de la XV fira de caça del Penedès una exitosa trobada entre els membres de l’actiu grup de caça català del Facebook i WhatsApp “Caçadors”.

Es van reunir una cinquantena de persones provinents de tot el territori català amb l’objectiu de poder posar cara als diferents membres del grup i poder parlar de l’actualitat cinegètica. Entre els assistents cal destacar la joventut i la igualtat de sexes, la qual cosa deixa entre veure una bona projecció de futur del nostre col·lectiu.

Durant el matí els joves caçadors es van anar trobant a la fira i ja cap al migdia es van dirigir tots al centre del poble, al restaurant Cal Pau Xich, on van començar el dinar.

Al dinar va tenir la presència del President de la Federació de Caça, Paco Piera el qual es va sentir molt orgullós de veure com els joves catalans tenien inquietuds i predisposició per potenciar la caça del nostre País. També va assistir a la trobada, un dels impulsors en les assegurances per esparracades de gossos amb els senglars, Moisés Picanyol del grup Catalana Occident.

IMG_5533
Els organitzadors repartint els detalls

Al finalitzar el dinar es van entregar unes gorres a tots els assistents amb el logo de @SETI.cat i a més a més per les dones també se’ls hi va donar una rosa.

Tant els organitzadors com els assistents van quedar molt satisfets i ja s’està treballant per poder fer una altra trobada que garanteixi una bona base al col·lectiu i que cada cop es pugui anar afegint més gent.

IMG_5552
Foto de grup

Cinegeticat sempre estarà al costat de la caça i promourà qualsevol activitat cinegètica que garanteixi el bon futur del col·lectiu.

Gràcies a tots i totes per venir!

Perquè això sigui possible cal donar participació al jovent perquè ells són el futur de la caça.


Deixa un comentari

MussapPublicitat