Actualitat

Celebrada la Fira de caça més antiga de l’Estat Espanyol

Redacció 30/07/2014 Taradell

El passat 27 de juliol es va celebrar la 35ena edició de la fira de caça de Taradell, catalogada com la fira més antiga de l’Estat Espanyol.

L’acte es va consolidar a l’entorn del Centre Cultural Costa i Font, un lloc molt acollidor on l’organització va vetllar en tot moment per que la Fira es desenvolupés amb normalitat.

Els expositors van sortir satisfets per la bona afluència de públic tot i que en determinades hores els rius constants de visitants feien que la passejada per la fira es ralentitzés.

Alguns comentaris dels assistents es referien al bon record de les primeres edicions on es feien tot tipus de proves amb els gossos i a la facilitat que hi havia abans per organitzar actes i fires relacionades amb l’activitat cinegètica. És el cas de Josep Garcia que deia: “Anys enrere a cada poble es feia una tirada al plat i anàvem cada cap de setmana voltant pels pobles de la comarca per poder tirar, avui en dia tenim feines a trobar camps de tir” així també afegia Manel Font: “si tinguéssim espais per entrenar els gossos les fires lluirien més” referint-se als camps d’entrenament que es poden trobar a Paisos com França.

L’organització ha valorat la fira molt positivament i a estimat que han passat uns 2500 visitants. També estudiarà la possibilitat de tornar a fer pràctiques amb gossos i proves de treball, tal com ja s’havia fet en edicions anteriors.

la foto 1

 

 


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat