Actualitat

Celebrat el Campionat Provincial de Sant Hubert de Barcelona

Redacció – Barcelona – 27/05/2015

El passat dissabte 23 de maig de 2015 a la localitat de Tordera es va celebrà el campionat provincial de Sant Hubert de Barcelona.

Aquesta prova era la culminació de la lligueta que aquesta temporada s’ha dut a terme a la província de Barcelona; on de les quatre competicions realitzades, els caçadors obtenien les puntuacions segons els resultats obtinguts a cada prova, a més tenien dret a poder eliminar el resultat d’una de les proves, obtenint així la millor puntuació possible. Així doncs, amb la suma de les proves s’han obtingut els representants de Barcelona per al Campionat Autonòmic de Sant Hubert que es durà a terme a el 25 de juliol a Santa Coloma de Queralt (Tarragona).

A les 7:00 del matí tots els participants i demés familiars es varen concentrar a la zona del camp de tir de Tordera on hi va haver la presència del President de la Territorial de Barcelona de la Federació Catalana de caça, Joaquim Zarzoso, que va dirigir unes paraules a tots als assistents de la prova i va plantejar que ja que hi havia hagut presència de joves caçadors a les darreres proves socials que s’havien disputat, poder renunciar un dels participants a la seva plaça al campionat de Catalunya per poder-la oferir al jove que guanyés la prova a Tordera, aconseguint així tenir representació de joves aspirants a l’autonòmic. Així mateix va informar que el proper any es reservarà una plaça des de la federació per aquests joves participants, quedant doncs un total de 7 + 1 participants masculins al Campionat Autonòmic.

El senyor Manuel Teijeira, amb possibilitats de classificació per l’autonòmic va oferir, en cas de classificar-se, la seva plaça.

La prova es va desenvolupar amb total normalitat, degut a la gran participació es van realitzar dos camps amb dos jutges a cada un i realitzant el barratge per poder obtenir la classificació final.

Jutges assistents:

Fernando de Miguel

Enric Alemany

Xavier Alvarez

Antonio Minguet

Campions Provincials 2015:

Juan Leiva en Sènior

Mariola Rafart en Dames

Sergio Ruiz en Junior

IMG_2840
Juan Leiva, Campió Provincial Sènior
IMG_2851
Sergio Ruiz Campió Júnior juntament amb Manuel Teijeira (el qual li cedeix la plaça)
IMG_2854
Mariola Rafart, Campiona Provincial Dames

Representants finals per l’Autonòmic del 2015 (amb puntuació obtinguda a la lligueta):

Felix Barragan 73 punts.

Antonio Cano 73 punts.

Manuel Teijeria 67 punts – Cedeix la seva plaça al jove SERGIO RUIZ.

Jose Luis Carrera 67 punts.

Juan Leiva 67 punts.

Jose Ant. Bejarano 63 punts.

Yousef Flayeh 63 punts.

Reserva: Amadeo Rodriguez 61 punts

Dames:

Mariola Rafart

Cal destacar la bona organització de la prova i la “bravura” de les perdius de Faisà d’Or.

En aquesta prova, Cinegeticat també hi va ser present gràcies a la col·laboradora i a l’hora participant Mariola Rafart, donant a conèixer la revista de caça de Catalunya i aportant informació sobre aquesta.

Des d’aquí desitgem molta sort a tots els participants en aquest autonòmic.


Deixa un comentari

MussapPublicitat