Actualitat

Celebrat el XIII Campionat de Catalunya de Sant Hubert

Redacció – Tarragona – 27/07/2015

Aquest mateix dissabte 25 de juliol, s’ha celebrat el XIII Campionat autonòmic de Sant Hubert a la localitat Tarragonesa de Santa Coloma de Queralt.

La concentració ha tingut lloc al Coto Codony. El campionat ha començat a les 06.00h del matí, ja que amb les fortes calors d’aquestes últimes setmanes calia garantir una bona climatologia pels gossos.

Un total de 21 participants vinguts de tota la geografia catalana, s’han repartit la prova en tres zones, dues zones pels homes i una zona per les dones.

El dia ennuvolat ha permès que els gossos poguessin fer un bon treball a camp, podent veure grans actuacions en els terrenys escollits per a l’ocasió.

La prova ha transcorregut sense cap incident i un cop finalitzada, en els cas dels homes, el primer classificat de cada camp s’han disputat la primera i segona plaça del campionat en el desempat i pel què fa als segons classificats es jugaven la tercera i quarta posició.

Al desempat hi han participat: Antonio Minguet, Ramon Borrella, Juan Leiva i Jose Luis Carrera.

Un cop finalitzat el desempat tots els participants s’han reagrupat a la zona de concentració i allí amb la presencia del President de la Federació Catalana de Caça, Paco Piera, s’ha fet el lliurament dels premis als diferents participants i un bon pica pica per a tothom.

La classificació final ha estat la següent:

Homes

1r Antonio Minguet

2n Raul Borrella

3r Juan Leiva

4t Jose Luis Carrer

IMG_3828
Podi homes

Dames

1a Marta Gimenez

2a Noelia Cartes

3a Mariola Rafart

IMG_3805
Podi dames

Els nostres representants catalans al pròxim Campionat d’Espanya de Sant Hubert que tindrà lloc els dies 12 i 13 de setembre a Robledo de Chavela (Madrid) són els següents:

Antonio Minguet

Marta Gimenez

Noelia Cartes

Mariola Rafart

Des de Cinegeticat us volem desitjar moltíssima sort.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat