Actualidad

CINEGÉTICA 2015 suma

Redacció – Madrid – 23/03/2015

La Edición de este año de la Feria Cinegética 2015 ha tornat a ser un èxit, ha sumat més afluència de públic, ha sumat expositors i ha sumat capacitat de negoci.

Durante todo el fin de semana han pasado por la feria 33.500 visitants, 500 més que l’edició passada. Tot i el gran nombre de visitants no s’han produït aglomeracions, excepte en moments puntuals com el dijous a la tarda i dissabte al matí, ja que per evitar aquests situacions es van eixamplar els passadissos.

fira1
impresionante naturalización

Un total de 250 expositors estaven distribuïts entre els 11.000 m² de la Fira, aquests expositors representaven a 400 empreses de l’àmbit cinegètic els quals mostraven les seves novetats i gran varietat de serveis. Això significa un augment del 14% envers l’any anterior.

Fira2
Expositors, criadors, taxidermistes,…

La fusió de Venatoria i FICAAR l’any 2013 ha fet que Cinegética esdevingui un referent internacional del món cinegètic i es consolida encara més amb molt bones projeccions de seguir creixent any rere any. Per aconseguir-ho es planteja obrir nous horitzons, com pot ser acollir tot el que envolta el món de la pesca.

fira2015
Totalidad de la Feria

Deja un comentario

MussapPublicidad