Actualitat

CINEGÉTICA 2015

Enguany la Fira de caça de referència de l’Estat Espanyol, CINEGÉTICA, es celebrarà del 19 al 22 de març al pavelló 12 de IFEMA a Madrid sota el títol: “Pasión por la caza y pesca”

En 10.000 metres quadrats s’exposaran més de 300 expositors i es preveu una afluència superior als 32.000 visitants de la passada edició.

Amb l’objectiu de ser referent Europeu, aquest any els organitzadors han convidat les principals empreses cinegètiques de Portugal perquè ofereixin als visitants l’atractiu turisme cinegètic del País veí. A la fira d’enguany també hi destacarà l’art de la taxidèrmia i la caça amb arc.

Un dels pilars bàsics de la fira és promocionar tant la caça com la pesca responsable i fomentar la conservació del medi ambient. Així la fira comptarà amb la presència de “Fundación Oso Pardo” que lluita per la conservació d’aquesta emblemàtica espècie.

Després de la gran expectació que van originar l’entrega dels anomenats “Premios Cinegética” de l’edició passada, els quals reconeixen a caçadors espanyols o estrangers (residents a Espanya) que havien aconseguit trofeus excepcionals tenint en compte la dificultat de la cacera i el valor de l’espècie, aquest any es repetirà el certamen.

Aquests “ Premios Cinegética 2015” premiaran la passió, l’esforç i la dedicació d’aquells caçadors que s’aventuren arreu del món per caçar el trofeu dels somnis. En aquesta edició el caçador guanyador ha estat Alberto Núñez Seoane gràcies al Tur del Cáucaso que va poder caçar a Rússia i el premi se li lliurarà el dia 20 de març a les 21:00h a l’hotel Melià Avenida de América.

Aquest trofeu i tots els que han aconseguit altres premis estaran exposats a la fira.

Cinegeticat estarà present per seguir la fira d’aprop!


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat