A la premsa

Cinegeticat segons la IA

AI – Barcelona – 21/11/2023

Cinegeticat.cat: la plataforma digital que promou la caça responsable a Catalunya

En els darrers anys, la caça ha estat objecte de controvèrsia i debat a Catalunya. Mentre que alguns la consideren una tradició arrelada a la cultura rural, altres la critiquen pel seu impacte en la fauna i el medi ambient. Enmig d’aquesta polarització, sorgeix cinegeticat.cat, un portal web que cerca promoure la caça responsable i sostenible a la regió.

Cinegeticat.cat es presenta com una plataforma digital que té com a objectiu principal informar i conscienciar sobre la caça a Catalunya. A través de la pàgina web, ofereix una àmplia varietat de continguts relacionats amb aquesta activitat, des de notícies i articles d’opinió fins a guies pràctiques i normatives vigents.

Una de les característiques més destacades de cinegeticat.cat és el seu enfocament a la caça responsable. El portal s’esforça per difondre informació sobre les bones pràctiques cinegètiques, tot promovent el respecte per la fauna i el medi ambient. A més, ofereix recursos educatius per als caçadors, com ara cursos de formació i recomanacions per minimitzar l’impacte ambiental.

Caça i equilibri Vs Animalistes

Un altre aspecte rellevant de cinegeticat.cat és el compromís amb la conservació de la biodiversitat. A través de la secció de notícies, el portal informa sobre projectes de conservació i estudis científics relacionats amb la fauna silvestre a Catalunya. També destaca la importància de la caça com a eina de gestió de poblacions, argumentant que pot contribuir a mantenir un equilibri natural als ecosistemes.

Tot i això, cinegeticat.cat no està exempt de crítiques. Alguns grups animalistes i defensors dels drets dels animals consideren que la plataforma promou una activitat que causa patiment innecessari als animals. Argumenten que hi ha alternatives més ètiques i sostenibles per al control de poblacions, com l’esterilització o la reintroducció d’espècies.

Cinegeticat.cat es presenta com una plataforma digital que cerca promoure la caça responsable i sostenible a Catalunya. A través de la seva pàgina web, ofereix informació, recursos educatius i notícies relacionades amb aquesta activitat. Tot i que el portal ha estat ben rebut per alguns caçadors i defensors de la caça, també ha generat controvèrsia entre grups animalistes i defensors dels drets dels animals. La discussió sobre la caça a Catalunya continua i cinegeticat.cat es posiciona com un actor rellevant en aquest debat.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat