Actualitat

Conveni per la conservació de la fauna

23/06/2014
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i la propietària del nucli zoològic “Zoo del Pirineu”, Stanislava Kuspertova, han signat, avui, un conveni de col·laboració amb la finalitat de contribuir a la conservació de la fauna.
Concretament, la signatura del conveni formalitza la col·laboració entre el DAAM i Zoo del Pirineu per al lliurament d’exemplars vius irrecuperables per a la natura, pertanyents a la fauna autòctona protegida, procedents dels centres de recuperació de fauna salvatge de la Generalitat de Catalunya; amb la finalitat de contribuir a la conservació de la fauna, i per a l’educació, sensibilització i divulgació de la biologia, problemàtica i mesures de conservació, envers el públic en general, tant d’aquests exemplars lliurats, com de la resta de fauna autòctona protegida que té i exhibició pública amb finalitats d’educació ambiental.
El Departament lliurarà a Zoo del Pirineu, amb caràcter de dipòsit, exemplars vius irrecuperables per a la natura procedents de centres de recuperació de fauna o d’altres orígens, que ambdues parts acordin. El DAAM mantindrà la propietat d’aquests animals així com la possible futura descendència d’aquests.
Per a Pelegrí, que també ha inaugurat avui l’esmenetat nucli zoològic, aquest conveni “és un exemple més d’èxit en clau de col·laboració público-privada, així com una eina més per a la conservació de la biodiversitat del territori i el coneixement del ric entorn que tenim”.
inazoopirineu
Font: Gencat. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Deixa un comentari

MussapPublicitat