Racó Gourmet

Cruixent d’ànec amb alls tendres i salsa agredolça

carn de caça

Ada Parellada – Barcelona – 20/07/2017

En aquesta ocasió, ha estat l’Ada Parellada del Restaurant Semproniana, l’autora d’aquesta meravellosa recepta elaborada amb carn de caça.

Ada Parellada

Ingredients:

  • 4 cuixes d’ànec confitades
  • 1 terrina de mouse d’oca o ànec
  • 4 làmines de pasta brick
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 4 alls tendres
  • 4 cullerades de melmelada de móres
  • 2 cullerades de mostassa l’antiga
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Procediment:

Ratllem la pastanaga o la tallem a bastonets molt prims. Sofregim la ceba picada, molt lentament, fins que quedi ben enrossida, afegim la pastanaga ratllada i els alls tendres picats. Ho fem coure uns deu minuts a foc lent.

Desossem les cuixes d’ànec i barregem la carn de l’ànec amb les verdures sofregides.

Posem l’equivalent a una quarta part del farcit al mig de la làmina de brick, posem una cullerada de mousse o paté d’ànec i l’emboliquem sobre sí mateix. Ho enfornem a 180º, uns deu minuts, o fins que la pasta brick agafi un to daurat.

Mentrestant, preparem la salsa, simplement barrejant la mostassa amb la melmelada de móra.

Servim els bricks amb la salsa fent un bonic cordonet.

Bon profit!


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat