Actualitat

Doble o res!

Eduard Melero – Cardona – 28/03/2018

Fa just poc més d’una setmana, que la Federació Catalana de Caça i les seves Representacions Territorials es van sumar a la manifestació “EN DEFENSA DE LA #CAÇA” que va convocar La Real Federación Española de Caza (RFEC) pel proper dia 15 d’abril amb l’objectiu de convocar a totes les federacions estatals perquè fessin diferents concentracions arreu de l’estat.

El punt de trobada i hora de la manifestació convocada per la Federació Catalana de Caça és a les 11h del mateix dia 15 d’abril  al Parc de la Ciutadella (davant del Parlament de Catalunya) per iniciar el recorregut fins a la Plaça Sant Jaume.

La Federació ha enviat a tots els caçadors federats la convocatòria i el següent decàleg de raons per assistir a la manifestació simultània sota el lema: SI a la caça, la nostra forma de vida! 

DEU RAONS PER ASSISTIR A LA CONCENTRACIÓ:

 1.- La caça és la nostra forma de vida i la de moltes famílies. Ara més que mai hem de reivindicar-ho davant la societat. Ser caçador és un orgull.

 2.- Exigim respecte a la caça i a totes les persones que la practiquen: Prou d'agressions! Prou d'insults! Prou amenaces!

 3.- Demostrem a la societat que els caçadors som un col·lectiu gran, actiu, unit i amb prou arguments per defensar una activitat que afavoreix la conservació, estimula el desenvolupament rural i genera riquesa.

 4.- Perquè volem seguir educant als nostres fills d'acord amb els nostres valors. Valors arrelats al nostre camp, la nostra gent i els nostres pobles.

 5.- Demostrem a la societat que, davant de qui exigeix prohibicions i promou l'odi, els caçadors som persones corrents que només demanem respecte per continuar practicant la nostra forma de vida en pau i llibertat.

 6.- Per frenar el creixement de moviments socials cada vegada més radicalitzats que proven d'imposar la seva ideologia anticaça a la societat.

 7.- Per una Administració pública més propera i sensible als problemes, demandes i necessitats de la caça. Per una Administració lliure del jou ecologista i animalista.

 8.- Tenim l'obligació de recordar a tots els partits polítics que la caça també vota.

 9.- Exigim que freni d'una vegada per totes l'escalada d'insults, amenaces i agressions contra els caçadors a través de les xarxes socials.

 10.- Perquè la caça és el nostre dret i tenim el deure de lluitar per defensar-la.

Avui però, s’ha anunciat que l’Espai Democràcia i Convivència, integrat per Òmnium Cultural, l’ANC i un centenar d’entitats i sindicats més, convoca una gran manifestació a Barcelona per clamar per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. Aquesta gran manifestació unitària i transversal que s’espera que sigui massiva i que tingui un fort impacte internacional, de ben segur que eclipsarà el ressò tan preuat de la manifestació en favor de la caça.

Addicionalment, aquest context de manifestacions coincidents, si es mantenen convocades, farà que els caçadors hagin d’escollir a quina assisteixen, o bé a una gran manifestació transversal de país, o bé a una també necessària i específica per donar veu al col·lectiu caçador. Des de Cinegeticat, com a mitjà específic de la caça a Catalunya, sempre estem a favor i al costat de tot allò que afecta a l’activitat cinegètica i a Catalunya, pel que mirarem de donar a tot plegat la millor cobertura possible.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat