Actualitat

El nou conseller d’Agricultura, Jordi Ciuraneta

Redacció – Barcelona – 22/06/2015

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha signat aquest matí els decrets de nomenament dels nous membres del Consell Executiu. Amb els nous canvis al Govern, el president vol reforçar la projecció de les polítiques socials i assegurar la presència de persones de tot el territori a l’Executiu. Els consellers que s’incorporaran al Govern són:

Neus Munté, vicepresidenta del Govern, portaveu i consellera de Benestar Social i Família.

Meritxell Borràs, consellera de Governació i Relacions Institucionals.

Jordi Jané, conseller d’Interior.

Jordi Ciuraneta, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Els nous consellers substitueixen en el càrrec Joana Ortega, Ramon Espadaler i Josep Maria Pelegrí, respectivament, als quals el president de la Generalitat ha expressat el seu agraïment per la tasca realitzada en els anys que han estat al capdavant dels seus departaments.

Els nous membres del Govern prendran possessió dels seus càrrecs aquest mateix migdia, a les 12.30 hores, en un acte que es farà al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, presidit pel president Mas. En el decurs de la cerimònia, els nous consellers prometran el seu càrrec, després que el secretari de Govern, Jordi Baiget, faci la lectura dels decrets de nomenament. L’acte es clourà amb el discurs del cap de l’Executiu.

Perfil del nou conseller d’Agricultura: Jordi Ciuraneta – Sabadell (Vallès Occidental), 30 de maig de 1964. Actualment a Palma d’Ebre.

Diplomat en administració i direcció d’empreses per ESADE. Completa la seva formació en l’àmbit de l’organització d’empreses cooperatives a OTALORA, Universitat de Mondragon.

Empresari agrari i ramader.

President de Copaga (2000-2011). President del consell sectorial del porcí de la Confederació de Cooperatives Agràries d’Espanya (CCAE). Membre de la Confederació de Cooperatives i Sindicats Agraris de la Unió Europea (Copa-Cogeca). Assessor en matèria de porcí del consell consultiu de la la Direcció General d’Agricultura de la Unió Europea. Ha estat vicepresident i responsable de ramaderia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) del 2000 al 2008. Membre del Fòrum de Participació Ciutadana del Consell Social de la Universitat de Lleida. Membre fundador de l’Organització Interprofessional Agroalimentària del Porcí de Capa Blanca (Interporc). Ha estat membre de l’Associació Espanyola de Municipis de l’Olivera (AEMO). Membre de l’Organització Iberoamericana de Productors de Porcí (OIPORC). Ha estat membre del comitè organitzador d’Expoaviga, Fira de Barcelona. Soci del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre. Soci de la societat recreativa de la Palma d’Ebre.

Font: Premsa Gencat – Parlament.cat


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat