Actualitat

El patrimoni gastronòmic de la carn de caça

tàrtar de llom de cérvol amb patates suflés

Hem fet un altre pas. En aquesta ocasió, l’equip de Cinegeticat ha promogut un petit documental pel banc de continguts de l’APPEC, per tal de promocionar el consum de la carn de caça i poder donar així sortida gastronòmica a aquestes nutricionals carns totalment ecològiques.

La carn de caça és un recurs sostenible, econòmic i que alhora enriqueix el nostre patrimoni gastronòmic!

#MenjaCaça

Agraïm enormement la feina i el suport de tots aquells que ens recolzen i han fet possible aquesta peça, a l’equip de producció, fotografia, edició i realització, especialment a l’Ale i al Martín. A la Marta, al Denis, i al Moi. Al Xavier Gallego pels seus espectaculars vídeos de caça. Al Josep Llorà de Càrniques Llorà per explicar-nos el món dels escorxadors de carn de caça i les garanties sanitàries i al Xavier Pericas del restaurant La Casa del Bosc per explicar-nos, cuinar-nos i acollir-nos una vegada més!

La caça és i serà necessària; cal saber-ho i cal explicar-ho. A més, té uns valors importantíssims pel País: és tradició, és cultura, és gestió, és ecologia, és economia i és una activitat social entre moltes altres coses. Per això, no ens cansarem de repetir que la caça s’ha de començar a treballar a les escoles i s’ha de normalitzar a la societat. La sensibilització comença amb la informació. Cal dotar la societat de coneixement de la nostra activitat, només així hi guanyarem tots.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat