Actualitat

Els Emboscats celebra la seva IV edició

Eduard Melero – Palà de Torroella – 06/10/2017

El passat dia 1 d’octubre, CINEGETICAT va col·laborar en la Cursa de Muntanya “els Emboscats” a Palà de Torroella (Navàs). Aquesta cursa s’organitza en el marc del Campionat Maqui, que consta d’un total de 4 curses distribuïdes entre el Bages i el Berguedà. Les quatre proves del Campionat Maqui són les següents:

  • Els Emboscats 
  • La Cursa de Muntanya de Castelltallat, el 12 d’octubre de 2017
  • La Cursa de Muntanya dels Tossals, a l’Espunyola, el 5 de novembre de 2017  
  • L’última prova del campionat serà la Cursa de Muntanya Bellrace que se celebrarà el 26 de novembre a l’Hotel Mas de la Sala, Cabrianes (Sallent). 

Cadascuna de les curses del Campionat Maqui té la seva personalitat. En el cas de la de Palà de Torroella s’ha batejat com a “Emboscats”, per la gran quantitat de joves d’aquesta zona que es van amagar al bosc durant la Guerra Civil. 

En la IV edició dels Emboscats, la cursa va tenir un recorregut d’uns 15 kms i un desnivell positiu de 650 m. Majoritàriament es va passar per corriols i zones humides i al final del recorregut es va travessar el riu Cardener. Al llarg del recorregut s’hi van poder trobar diversos avituallaments i, en acabar la cursa, es podia fer ús de la zona de vestuaris i dutxes que es va habilitar, servei de massatges i esmorzar. A continuació es va procedir a efectuar el sorteig dels obsequis cedits pels col·laboradors.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat