Jordi Álvarez “Toti” – Manresa – 03/12/2018
En aquesta ocasió, el nostre xef Toti va participar en un taller de cuina on va explicar la seva visió sobre aquest tipus de cuina i va elaborar en directe 3 plats amb carn de caça.
Durant el taller, va deixar ben clar que el col·lectiu de caçadors ha de ser el principal interessat i consumidor de la carn de caça perquè d’aquesta manera la poden fer visible a la resta de la societat. Així que la millor promoció de la carn de caça i els productes de proximitat i km0 passen per la implicació directa del propi col·lectiu.
Ingredients:
200 g de llom de cabirol
50 g de carbassó
50 g de pebrot de Padrón
50 g de rovellons petits
100 g de moniatos escalivats
25 g de maionesa
10 de salsa tonkatsu
Fulla de miso
Pols de cacauet
Recepta:
Netegem el llom de cabirol i el tallem a daus de 2×2.
Tallem el carbassó a daus de 2×2.
Posem una paella al foc i saltegem les verdures i els bolets salpebrats.
Fem amb el moniato escalivat i la nata un cremós amb el vas americà.
Farem els enfilats posant un dau de cabirol i intercalant les verdures i els bolets fins a tenir una brotxeta ben plena.
Barregen la maionesa i la salsa tonkatsu i les posem amb una màniga petita.
Passem per la planxa els enfillats prèviament salpebrats i els deixem al gust. Si els volem més cuits, recomano posar-los al forn.
Disposem en un plat els enfilats i posem damunt tres puntets de maionesa tonkatsu i la pols de cacauet.
Decorem amb la fulla de miso.
Salut i bon profit!