Actualitat

Es celebra el Campionat de Catalunya de Compak Sporting 2016

FCC – Barcelona – 01/06/2016

El passat diumenge 29 de maig va celebrar-se el Campionat de Catalunya de Compak Sporting a les instal·lacions del Coto Intensiu Serracanya.
La Competició va desenvolupar-se amb normalitat i amb exhibició de bon nivell per part dels 59 participants. Una mica més tard del que estava previst, cap allà les 9 del matí va iniciar-se el campionat i es va donar per acabat vora les 18 de la tarda.

A l’hora de conformar l’equip autonòmic va haver-hi algunes renúncies i es va haver de fer desempat entre Edgar Bosch i Albert Carrillo per definir qui obtenia la quarta plaça i qui es quedava amb la plaça de reserva. Finalment va ser Edgar Bosch qui va ocupar la última posició de l’equip autonòmic quedant configurat de la següent manera:

1. Ivan Marín
2. Jordan Edo
3. Marcelo Clavero
4. Edgar Bosch
5. (Reserva) Albert Carrillo

Volem donar les gràcies a la Representació Territorial de Barcelona i al seu responsable de competicions, el senyor Diego de la Torre, al Coto Intensiu Serracanya i a la família que el regenta, encapçalats pel Pep, per la seva sempre magnífica acollida i col·laboració, al Peret del Club Esportiu Catalunya per la seva gran ajuda, i als jutges i participants.
Si no hi ha canvis, el Campionat d’Espanya de Compak Sporting està previst pel 17 al 19 de juny a Almansa (Albacete).

Adjuntem la classificació General del Campionat de Catalunya de Compak Sporting 2016.

Classificació Compak Sporting 2016


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat