Actualitat

Es celebra el Campionat de Catalunya de Sant Hubert 2016

FCC – Balsareny – 18/07/2016

Aquest passat dissabte 16 de juliol va celebrar-se el Campionat de Catalunya de Sant Hubert al municipi de Balsareny, a la província de Barcelona.

Com ja va sent habitual, es va convocar als participants a les set del matí per evitar la calor tan com fos possible, especialment als gossos. Després de les salutacions i els retrobaments i de fer el sorteig de camps, cap a les vuit i mitja s’iniciava la competició. El campionat va desenvolupar-se sense cap incident i amb els ànims del nombrós públic present.

En la competició femenina s’imposava en el primer lloc Eva Rius (Girona) amb la setter Uma, seguida de Marta Giménez (Lleida) i la seva setter Eva, i Mariola Rafart (Barcelona) amb l’epagneul breton Go II.

Eva Rius

El President de la FCC, Sergio Sánchez amb la campiona d’enguany, Eva Rius

Pel que fa a la masculina, l’or va ser per Anselmo Martínez (Terres de l’Ebre) amb l’epagneul breton Canto de los d’Alquibla, la plata per Jordi Ametller (Girona) i l’epagneul breton Jafre de Can Tassis, i el bronze per Francisco Javier Caballero (Tarragona) i la seva braco de Weimar Barbarella.

Sánchez i Martínez

A l’entrega de premis es va comptar amb la presència del nou president de la Federació Catalana de Caça, Sergio Sánchez, que per primera vegada lliurava els trofeus en uncampionat de Catalunya. Després d’agrair la presència dels assistents i felicitar els guanyadors, va oferir una pinzellada del que serien les competicions en la nova legislatura.

També van voler assistir a l’esdeveniment l’Alcalde de Balsareny, el senyor Albert Neiro i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament, el senyor Albert Otero. Volem agrair la seva generosa acollida i la seva bona disposició a obrir-nos les portes del municipi sempre que vulguem.

En el mateix sentit, no ens podem oblidar de la feina i l’atenta col·laboració de la Societat de Caçadors de Balsareny, ni del suport del Criador Cinegètic Ramírez.

I finalment, una menció a la bona feina dels jutges i a tots els que van col·laborar d’una o altra manera a fer possible el campionat.

El dia es va donar per acabat després del dinar de germanor.

El Campionat d’Espanya està previst que tingui lloc a Navas del Rey (Madrid), els dies 10 (semifinal) i 11 (final) de setembre.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat