Actualitat

Es celebra el VII Campionat de Catalunya de Falconeria

FCC – Girona – 01/12/2015

Aquest any hem tingut diversos contratemps per poder celebrar el VII Campionat de Catalunya de Falconeria però finalment s’ha pogut realitzar.

Després de l’anul·lació, el campionat es va traslladar al diumenge 29 de novembre i es va reubicar a Ullastret.

La competició va començar cap allà les 9 del matí amb força fred però per sort, amb un cel ben serè i gens de vent. Quan, amb el pas de les hores va començar a escalfar el sol, va quedar un dia perfecte per una competició d’aquestes característiques i per estar a l’aire lliure.

Com ja és habitual entre els falconers de Catalunya, va haver-hi molt bon nivell.

A Sky Trial, el guanyador Manel Bonilla i el seu Caramelo van sobrepassar els 300 metres d’altitud, seguits per Thunder i Kaiser, tots dos de Rafa Pérez, amb unes actuacions fantàstiques.

En la categoria de Harris va imposar-se Mussara de Cristobal Marchan, seguida de Dante d’Antonio Barrera i Montana d’Oscar Carbajos.

En Astors, Gamo de Daniel Illa va quedar primer. Zarko de Cristobal Perez segon i Zeus de Juan M. García tercer.

I finalment, en Petites Aus, Dreik de Cristian Gonzalez va ser el campió, per davant de Nil Pérez amb Horus i de Robert Perez amb Diamond, que van ocupar el segon i tercer lloc respectivament.

Falconeria

Ens agradaria donar les gràcies a Àtico de los libros, Ayama Segutel, Cetrería Artesanal, Cetrería Las Lagunas, Tinyloc i Salva Núñez per cedir-nos uns regals magnífics pels guanyadors. També volem mencionar el nostre agraïment a Joan Saló, al Faisà d’or per la seva aportació de perdius i a l’speaker Antonio Gallego, i els jutges Toni Carbonell i Joan Carles Marques, donar-los les gràcies més sinceres pel seu temps, la seva dedicació i el seu bon humor.

No ens volem oblidar de donar les gràcies als falconers per la seva paciència i la seva ajuda i col·laboració inestimable.


Deixa un comentari

MussapPublicitat