Actualitat

Es celebra la prova classificatòria pel Campionat de Catalunya de Cant Silvestre

FCC – Lleida – 25/03/2015

El passat diumenge 22 de març, Lleida va acollir la prova classificatòria de cant silvestre que conduirà els 100 primers classificats de cada espècie a competir al Campionat de Catalunya que es celebrarà el dia 1 de maig.

La prova classificatòria, organitzada pel senyor Joan Nos delegat ocellaire de la Representació Territorial de Lleida, va gaudir d’una gran assistència amb participants d’arreu de Catalunya.

20150322_101352 (2) 20150322_101408 (2)

La prova va començar a les 9 del matí atraient des del primer moment la curiositat i l’interès de participants i observadors, que veien desenvolupar-se una prova d’aquestes característiques per primera vegada. El matí va transcórrer plàcid amb aire festiu i el cant dels ocells participants.

Es van classificar:

PINSANS

PASSERELLS

CADERNERES

VERDUMS

13

30

43

25

 

Com que és la primera vegada que es realitza aquesta prova i s’ha constatat que hi ha temps per jutjar més ocells, el responsable ja ha confirmat que serà possible ampliar el número d’ocells participants en el Campionat de Catalunya de Cant Silvestre (1 de maig, Lleida). Tots aquells que han participat a la prova classificatòria podran competir al Campionat de Catalunya amb un ocell més per cada ploma on hagin participat a la prova d’aquest diumenge.

Per tancar la competició, els ocells que van quedar en les sis primeres posicions de cada ploma van rebre un obsequi; els que van aconseguir un primer, segon i tercer lloc van tenir un trofeu i els de la cinquena i sisena posició una gàbia.

I després de l’entrega de trofeus, per acabar amb bon gust de boca, es va oferir una magnífica paella a tots els assistents.

Adjuntem la llista de participants que van aconseguir les primeres posicions per cada ploma.

Classificació Prova classificatoria Campionat Catalunya Cant Silvestre


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat