Actualitat

Excel·lent acollida de la campanya #COMIENDOCAZA

Robert Alsina – Cardona – 03/02/2017

El passat mes d’octubre, l’Asociación del Corzo Español (ACE – http://www.corzo.info) va iniciar la campanya #COMIENDOCAZA, coordinada per la bloguera Ana Gutiérrez.

A través de les xarxes socials i amb el suport del bloc “CORCINANDO”, la campanya té com objectiu principal, fomentar el consum de la carn de caça i difondre la gran riquesa culinària que ofereixen les diferents espècies cinegètiques del nostre país.

En aquesta campanya es convida als amants de la gastronomia que practiquin cuina de caça, a enviar fotografies realitzades amb el mòbil d’un dels plats que elaborin o tastin amb carn de caça, amb l’al·licient d’entrar al sorteig d’un exemplar del llibre de cuina “ Capreolus deliciosus, del monte a los fogones”, editat per la ACE.

Llom de cérvol als 5 pebres

En només tres mesos d’existència, la campanya #COMIENDOCAZA, s’ha fet un lloc diari dins dels murs de Facebook, aconseguint 2.000 seguidors a Twitter i donant a conèixer més de 2.400 tweets, … i pujant !.

La gran feina desenvolupada durant aquests mesos, ha desbordat les previsions contemplades en un inici i per agrair l’entusiasme i la participació dels participants (cuiners, aficionats a la cuina,…), la ACE ampliarà el nombre de regals que es sortejaran.

En aquest mateix sentit d’agraïments, vol reiterar les gràcies a tots els participants i seguidors de #COMIENDOCAZA i @corcinando i especialment la desinteressada participació de la grans figures de la cuina, la gastronomia i les xarxes socials (Javier Chozas, Javier Zamorano, Marta Escauriaza i Catalina Tartiere), que s’han posicionat, col·laborat i difós aquest projecte, perquè això està servint per realçar i posar en valor la gran riquesa culinària de la cuina de caça.

Així doncs, la Revista de Caça Cinegeticat, en la seva secció periòdica anomenada “Racó Gourmet”, se suma al projecte i dona suport a la campanya, presentant receptes de cuina elaborades amb carn de caça pel gran amic, cuiner i caçador, Jordi Álvarez “Toti”.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat