Actualitat

Èxit de la primera edició de la jornada gastronòmica de carn de caça

Jordi Garcia – Cànoves i Samalús – 27/06/2017

Les jornades gastronòmiques de caça organitzades al restaurant Casa del Bosc del 3 al 25 de juny, al bell mig del Parc Natural del Montseny, tanquen aquesta primera edició amb molt bona nota.

Durant aquest mes, han passat pel restaurant persones vingudes d’arreu del territori català, tant caçadors com amants de la gastronomia, que han pogut degustar i gaudir de carns d’alta qualitat, 100% naturals, cuinades i posades a taula a mode de menú degustació, amb més de 30 plats en format d’embotit, rostits, amanides, arrossos, civets, carpaccios, tàrtars i patés amb l’opció de maridar-los amb vins Mas Ramoneda, de la DO Costers de Segre.

Membres del grup SETI.cat

El propietari del restaurant, Xavier Pericas, comenta que el resultat de la jornada ha doblat amb escreix les expectatives que tenien des d’un inici, fins al punt de no poder oferir taula a més d’un interessat per tenir l’aforament ocupat. De fet, afirma que s’està plantejant obrir en breu una nova edició de carn de caça i poder satisfer així tothom. Pericas conclou que la temporada de bolets podria ser l’inici d’una nova jornada gastronòmica que combinés bolets i caça, potenciant així la cuina de proximitat i Km0 que tant agrada a l’amfitrió.

En aquest context, el grup SETI.cat es va afegir a la jornada per clausurar-la, el passat 25 de juny per comprovar de primera mà la qualitat gastronòmica del menú que a més va poder gaudir d’un excel·lent dia de grup e un entorn idíl·lic, al bell mig del Parc Natural del Montseny.

 


Deixa un comentari

MussapPublicitat