Racó Gourmet

Experiència culinària única amb la carn de caça

Edu Melero – Tortosa – 03/02/2024

El Restaurant El Parc, referent gastronòmic a la regió de l’Ebre, es llança a una nova aventura culinària dedicada exclusivament a la carn de caça de l’1 a l’11 de febrer. Aquesta iniciativa té com a objectiu destacar la varietat, el sabor i la qualitat d’aquest tipus de carn, oferint als comensals una oportunitat única per explorar i gaudir d’una alternativa ecològica, altament nutritiva i baixa en greixos.

Tancant el cercle amb la carn de caça

Amb una clara vocació de rescatar les arrels històriques de la carn de caça com a font d’alimentació d’antany, El Parc vol recordar la importància d’aquest recurs en la subsistència del medi rural i tancar així el cercle de la caça.

La primera sessió es va celebrar el passat dia 31 de gener, oferint un sopar en el qual van assistir una quarantena de caçadors i on es va poder degustar un ampli ventall de plats elaborats amb diferents espècies cinegètiques.

En aquest primer acte, també es va fer un reconeixement a l’expresident de la Federació Catalana de Caça des de l’any 1989 fins al 2002, el senyor Josep Jordà i Barreras.

Cada plat que s’oferirà durant les jornades és una oportunitat per connectar amb les arrels culinàries i apreciar la riquesa gastronòmica que ofereix la carn de caça, ressaltant la importància de la qualitat i l’origen controlat dels productes.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat