Actualitat

Facebook rectifica i elimina la censura a les imatges de caça

M.R. – Girona – 22/01/2016

La xarxa social Facebook va sorprendre tothom fa uns dies, afegint entre els motius per denunciar una imatge, el fet que fos una foto de caça.

Per aquest motiu, no van tardar a aparèixer queixes entre el col·lectiu caçador, molt actiu en aquesta xarxa. Des de diferents grups i pàgines de caçadors es va animar a penjar més imatges de caça que mai, amb missatges defensant la llibertat de compartir les imatges de la nostra afició, com ara “No demanem que practiquis la caça, només volem respecte!” #sóccaçador #lacaçaésvida #respectalacaça.

Anunci_cac?ador-01

Sembla que aquesta pressió ha fet efecte i Facebook ha rectificat eliminant el missatge que feia referència a la caça com a un dels motius per a denunciar una fotografia.

Cal recordar que la caça és una activitat legal (molt regulada), necessària (entre altres coses per equilibrar les poblacions d’animals) i ancestral (estem aquí gràcies als nostres antecessors que caçaven per alimentar-se).

Cinegeticat felicita a tots els caçadors/es que s’han manifestat i han participat en defensa de la caça i, per descomptat, agraïm a Facebook la rectificació.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat