Actualitat

FIVAC es consolida com la fira de referència de la caça a la Comunitat Valenciana

FIVAC / fivac.feriavalencia.com – València – 11/06/2018

FIVAC es consolida com la fira de referència de la caça a la Comunitat Valenciana

El Saló de la Caça, Natura i Món Rural, FIVAC’18, tanca les seves portes després d’un intens cap de setmana en què ha rebut la visita de prop de 6.000 aficionats a la caça i al món rural de tota la Comunitat Valenciana i fins i tot de províncies limítrofes. De fet, segons les dades recollides fins a les 13:00 hores, el certamen havia registrat la visita de 5.632 aficionats, el que consolida, sense cap dubte, a FIVAC com el punt de trobada dels aficionats a la caça i la fira de referència per a aquest col·lectiu, que ha aplaudit el retorn al calendari firal d’aquest certamen, molt popular als anys 90 i que al 2018 torna amb l’impuls de totes les institucions i col·lectius del món de la caça.

Un dels organismes més bolcats a la FIVAC està sent la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana. El seu president, Vicente Seguí, realitza un balanç molt positiu ja que “hem aconseguit que la Fira torni a València i que sigui un punt d’arrencada perquè en les pròximes edicions no només es consolidi sinó que creixi en continguts i dimensió” . El màxim dirigent de la FCCV assenyala també la “necessitat que el món de la caça i el món rural compti amb plataformes com la FIVAC ja que és necessari que el nostre món s’obri a la societat en general i que la societat ens conegui. I en aquest sentit FIVAC és un escenari magnífic perquè la Comunitat Valenciana conegui tot el que aporta el món de la caça a la vertebració del món rural “.

Per la seva banda, el director de FIVAC, Andrés Gil-Nogués, assenyala “l’esforç organitzatiu i la implicació de tot el sector perquè aquesta edició de FIVAC -décima en la seva trajectòria però primera després de molts anys- hagi estat un èxit“. Gil-Nogués explica que “l’objectiu era consolidar una fira de la caça a València. A partir d’ara i pensant ja en 2019, millorarem oferta, ampliar sectors i completar l’agenda d’activitats amb una programació més potent per al nostre visitant “.

La cita ha viscut aquest matí una nova jornada massiva d’assistència de públic, atrets per l’oferta de marques presents i per la celebració dels esperats concursos morfològics de races de gossos de caça, com el Pachón Navarro i el Podenc Eivissenc. A més, durant el matí, els aficionats al silvestrisme -una activitat molt arrelada a la nostra terra- han pogut gaudir del I Concurs de Ocells Cantaires, amb la presència de les millors espècies de l’art del silvestrisme com caderneres, canaris, verdums, gafarrons.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat