Actualidad

GIROCAÇA ya es una realidad

Redacció – Girona – 6/05/2015

La Territorial de Girona de la Federació Catalana de caça conjuntament amb la societat de caçadors de Roses i el mateix Ajuntament, han fet possible la realització d’aquesta primera edició de la fira de caça «GIROCAÇA» el passat dia 2 de maig.

Una fira que es va celebrar a l’antic càmping Bahía del terme municipal de Roses i que va congregar un bon nombre de caçadors i caçadores disposats a passar un bon dia. Aquesta primera edició neix fruit de la reivindicació per tenir un punt de trobada de caça a la demarcació gironina, ja que es tracta d’una de les províncies que més caçadors reuneix durant la temporada, sobretot del senglar.

el correoxposició de gossos, les granges cinegètiques, els falconers, diferents clubs, roba i calçat de caça, vehicles tot terreny, accessoris i complements, món de l’arc, emissores, collars, artesania…. i Cinegeticat com a premsa especialitzada van decorar aquesta primera edició de Girocaça reunint 28 expositors i més de 250 gossos. Es calcula que van visitar la fira unes 2.500 persones.

girocaça
Comida de hermandad

girocaça1
Expositores al aire libre

85a68e209ddaf35962bc82ac885561d7
Afluencia constante desde mañana

FullSizeRender (6)
Canillas de perros

A més a més també es van reunir més de 80 «jefe de grupo» de colles senglaneres acompanyats d’un centenar més de Presidents i acompanyants i es va celebrar la Junta General anual de la territorial de Girona de la FCC. A la Junta General varen assistir representants de 61 societats federades de la província.

En acabar es va fer un dinar de germanor amenitzat pel grup d’habaneres Mar d’Amunt del Port de la Selva.


Deja un comentario

MussapPublicidad